CLUBWERELD
CLUBWERELD CLUBWERELD CLUBWERELD

Over CLUBWERELD

Clubwereld is een internet platform speciaal voor (sport) verenigingen en  detaillisten die verenigingen voorzien van de gewenste kleding en materiaal.

Hoe werkt het?
Iedere club krijgt via Clubwereld  gratis een eigen unieke CLUBSHOP . In deze CLUBSHOP bevinden zich alle verenigingsartikelen( zie CLUBSHOPS).
Door het plaatsen link op de website van uw vereniging, stelt CLUBWERELD en uw detaillist,    de leden van uw club in staat om online alle gewenste kleding en materialen te bestellen.
Indien gewenst voorzien van opdrukken, logo enzovoort.  Uw leden op ieder gewenst moment bestellen . Dit levert uw leden snelheid en gemak op.
Alle bestellingen komen binnen bij uw eigen detaillist en deze zorgt ook voor de volledige afwikkeling van de bestellingen.
Voordeel voor de vereniging is dat u over de online aankopen van uw leden ook mee spaart! 
Hoe vaker uw leden online bestellen hoe meer dit uw vereniging oplevert.
Uit onze ervaring is gebleken dat dit  al snel kan oplopen tot enkele duizenden euro’s per jaar.
De vereniging krijgt ook een uniek inlogcode in het CLUBWERELD systeem waarmee u deze opbrengsten dagelijks kunt controleren.

Voordelen detaillist:
  • Door de CLUBSHOP een verruiming van uw openingstijden  ( 24 uur per dag / 7 dagen per week).
  • Alle bestellingen kunnen hierdoor op tijd worden geleverd en promotie en actie artikelen kunnen tevens via een clubshop worden aangeboden.
  • Leden van verenigingen komen graag gericht bij u in de winkel om de bestelling op te halen of ze kiezen voor het gemak van thuisbezorging of bezorging op het adres van de vereniging.
  • Waar u normaliter slechts een beperkt aantal leden van een sport vereniging bereikt verkrijgt u door CLUBWERELD nu ineens de aankopen van alle leden.
  • De sportvereniging is er namelijk enorm bij gebaat om de leden via de CLUBSHOP te laten bestellen.  SNELHEID , GEMAK EN FINANCIEEL VOORDEEL.
Voordelen vereniging :
  • Uniek spaarsysteem . U ontvangt over ieder verkocht artikel een gepaste vergoeding
  • Online inzage inzake de verkopen en uw vergoeding.  
  • Alle leden van uw vereniging spelen in uniforme kleding met de juiste bedrukkingen en clublogo’s
  • Uw leden hebben 24 uur per dag en 7 dagen per week de gelegenheid om een bestelling te plaatsen.