CLUBWERELD
CLUBWERELD CLUBWERELD CLUBWERELD

Zakelijk


Zakelijk - De mogelijkheden
Ongeacht het type sport en ongeacht de hoeveelheid verenigingen die u bedient, u kunt al binnen 5 werkdagen van CLUBWERELD.nl gebruik maken.

Voor detaillisten is CLUBWERELD.nl het uitgelezen kanaal om het contact wat er vaak al reeds binnen de fysieke winkel aanwezig is te intensiveren en waar nodig activeren zonder dat de vaak duizenden leden zelf de moeite moeten nemen om naar uw winkel te gaan.

Zo kunt u in overleg met de sportverenigingen CLUBWERELD.nl bijvoorbeeld ook inzetten als communicatie kanaal richting de leden. Ook kunt u CLUBWERELD.nl natuurlijk gebruiken voor actiematige doeleinden zoals een partij of een collectie uitverkoop.
  • Voor iedere type sport geschikt.
  • Haal meer uit het contact met uw klant..
  • Gebruik CLUBWERELD.nl als communicatiekanaal richting de leden..
Maak vandaag nog een afspraak..

Zakelijk - De voordelen
De Webshop module van CLUBWERELD.nl is voor detaillisten van teamsport artikelen een uniek verkoopkanaal dat bovendien geen buitensporige investering vraagt. Het systeem is dusdanig opgezet dat u zelf bijna geen moeite hoeft te doen. Of u nu 5, 20 of 100 sportverenigingen als klant heeft u geeft ze allemaal met even weinig moeite een webshop voor hun leden. Geheel uitgevoerd in de stijl van de vereniging. U kunt al met slechts 5 werkdagen als detaillist gebruik maken van CLUBWERELD.nl. Aan u de keuze of dit moet worden uitgevoerd met elektronisch betalen, rapportage systeem of een van de andere handige mogelijkheden. * · Met weinig moeite een extra verkoopkanaal * · Gemakkelijk te onderhouden * · Binnen 5 werkdagen in gebruik * » Maak vandaag nog een afspraak..
Zakelijk - De functionaliteiten
Een optimale veiligheid en bescherming van privacy is een van de peilers van CLUBWERELD.nl. Daarom zijn uw gegevens en rapportages ook alleen voor u te bekijken en niemand anders, dat is een belofte. Andere funcitonaliteiten van CLUBWERELD.nl zijn: * · Online betaalmogelijkheden (waaronder iDeal en creditcard) * · Een zeer uitgebreid rapportage systeem * · Een zeer uitgebreid rapportage systeem * » Lees meer..